Mantı yapmaya karar verdiğimde, genellikle zamanım kısıtlı oluyor. Hazır yoğurtlu mantı tarifinin pratikliği beni çok cezbetti. Tüm malzemeleri toplamakta sorun yaşamıyorum ama mantıları kaynatmak ve sosunu hazırlamak biraz zahmetli gibi görünüyor. Sarımsak eklemek isteğe bağlıymış, ben sarımsaksız denemeyi düşünüyorum, acaba tadı nasıl olur? Ayrıca, yanında ne tür salatalar önerirsiniz? Bu tarifin besin değerleri de dikkatimi çekti, 350 kalorilik bir öğün ideal gibi görünüyor. Sadece misafirler için değil, kendim için de sıkça yapabilirim. Sizin deneyimleriniz neler, bu tarifi denemeye değer mi?
Mantı yapmaya karar verdiğimde, genellikle zamanım kısıtlı oluyor. Hazır yoğurtlu mantı tarifinin pratikliği beni çok cezbetti. Tüm malzemeleri toplamakta sorun yaşamıyorum ama mantıları kaynatmak ve sosunu hazırlamak biraz zahmetli gibi görünüyor. Sarımsak eklemek isteğe bağlıymış, ben sarımsaksız denemeyi düşünüyorum, acaba tadı nasıl olur? Ayrıca, yanında ne tür salatalar önerirsiniz? Bu tarifin besin değerleri de dikkatimi çekti, 350 kalorilik bir öğün ideal gibi görünüyor. Sadece misafirler için değil, kendim için de sıkça yapabilirim. Sizin deneyimleriniz neler, bu tarifi denemeye değer mi?
Cevap yaz