Kırmızı mercimekli mantı tarifini okuduktan sonra, tarife uyup uymamakta kararsız kaldım. Özellikle mercimeklerin haşlanması aşamasını nasıl yapacağım konusunda bir endişem var. Mercimekleri haşlarken dikkat etmem gereken başka bir püf noktası var mı? Ayrıca, sosun hazırlanışı sırasında yoğurt ve sarımsağı karıştırırken bir orantı önerisi var mı? Mantının lezzetini artırmak için kullandığınız soslar arasında hangisini daha çok tavsiye edersiniz?
Kırmızı mercimekli mantı tarifini okuduktan sonra, tarife uyup uymamakta kararsız kaldım. Özellikle mercimeklerin haşlanması aşamasını nasıl yapacağım konusunda bir endişem var. Mercimekleri haşlarken dikkat etmem gereken başka bir püf noktası var mı? Ayrıca, sosun hazırlanışı sırasında yoğurt ve sarımsağı karıştırırken bir orantı önerisi var mı? Mantının lezzetini artırmak için kullandığınız soslar arasında hangisini daha çok tavsiye edersiniz?
Cevap yaz