Bu lahanalı Çin mantısı tarifini okurken, aklımda birkaç soru belirdi. Hamuru hazırlarken suyu eklerken ne kadar dikkat etmeliyim? Yumuşak ama ele yapışmayan bir kıvam elde etmek zor mu? Ayrıca iç harcını hazırlarken lahananın yumuşaması için ne kadar süre pişirmeliyim? Tofu kullanmak zorunda mıyım, yoksa başka bir malzeme ile değiştirebilir miyim? Mantıları şekillendirirken dikkat etmem gereken bir püf noktası var mı? Son olarak, buharda pişirme ve kızartma yöntemlerinden hangisi daha sağlıklı olur?
Bu lahanalı Çin mantısı tarifini okurken, aklımda birkaç soru belirdi. Hamuru hazırlarken suyu eklerken ne kadar dikkat etmeliyim? Yumuşak ama ele yapışmayan bir kıvam elde etmek zor mu? Ayrıca iç harcını hazırlarken lahananın yumuşaması için ne kadar süre pişirmeliyim? Tofu kullanmak zorunda mıyım, yoksa başka bir malzeme ile değiştirebilir miyim? Mantıları şekillendirirken dikkat etmem gereken bir püf noktası var mı? Son olarak, buharda pişirme ve kızartma yöntemlerinden hangisi daha sağlıklı olur?
Cevap yaz