Patatesli sulu mantı tarifini okuduğumda aklıma hemen kış aylarında ailecek bir araya geldiğimiz anlar geldi. Hamur açma süreci, iç harcın hazırlanışı ve sosun kaynaması... Hepsi bir araya geldiğinde ortaya çıkan o sıcak, doyurucu yemek, gerçekten de evdeki herkesin yüzünde bir gülümseme yaratıyor. Patatesin yumuşak dokusu ve baharatların karışımı, mantının lezzetini nasıl da artırıyor! Peki, siz de bu tarifi denedikten sonra, üzerine yoğurt eklemeyi unutmuyor musunuz? Bu detay, yemeğin tadını bambaşka bir boyuta taşıyor. Sizin için en sevilen malzeme hangisi? Kıyma mı, ıspanak mı, yoksa lor peyniri mi?
Patatesli sulu mantı tarifini okuduğumda aklıma hemen kış aylarında ailecek bir araya geldiğimiz anlar geldi. Hamur açma süreci, iç harcın hazırlanışı ve sosun kaynaması... Hepsi bir araya geldiğinde ortaya çıkan o sıcak, doyurucu yemek, gerçekten de evdeki herkesin yüzünde bir gülümseme yaratıyor. Patatesin yumuşak dokusu ve baharatların karışımı, mantının lezzetini nasıl da artırıyor! Peki, siz de bu tarifi denedikten sonra, üzerine yoğurt eklemeyi unutmuyor musunuz? Bu detay, yemeğin tadını bambaşka bir boyuta taşıyor. Sizin için en sevilen malzeme hangisi? Kıyma mı, ıspanak mı, yoksa lor peyniri mi?
Cevap yaz